Background Image
2 Dvorjane, Spodnji Duplek 2241, Slovenija

Vrtnarstvo TEMENT je manjša družinska vrtnarija v razvoju. Vzgajamo rastline skozi celo leto v ogrevanih rastlinjakih. Gojimo sezonsko cvetje za poletni okras oken in balkonov hiš, gredic in okolice. Gojimo trajnice za cvetlične vrte in skalnjake, ponujamo pa tudi bogato izbiro grmičevja in drevnine.

Pri nas se začne leto s pomladjo. V zgodnje pomladanskem času so na voljo primule, viole in zgodaj cvetoče trajnice, spomladanske lončnice, grmičevje, sadne sadike in drevnina. Pomlad je pri nas vedno cvetoča in polna zelenih presenečenj.
Za cvetoče poletje vzgojimo pelargonije, surfinije in še veliko drugih vrst rastlin, ki nam lepšajo domovanje skozi poletje. Cvetoče trajnice so v poletnih dneh prava paša za oči, tudi veliko okrasnih grmovnic in dreves je takrat najlepših.
V poletnih mesecih sadimo krizanteme vseh vrst za jesensko ponudbo.

Čez jesenske in zimske mesece ponujamo cvetoče ciklame. Strankam strokovno svetujemo ob nakupu rastlin, ker dobro poznamo zahteve posamezne rastline, ki smo jo vzgojili. Rastline tudi posodimo v vaše cvetlične lonce in korita in svetujemo o nadaljnji vzgoji. Jesenski meseci so odlični za zasajevanje drevnine in grmovnic, vendar nikar ne čakajte predolgo, da vas prvi mraz ne prehiti.
Ponudbo smo razširili tudi na proizvodnjo slamnatih obročev. Slamnati obroči so izdelani strojno iz suhe slame in so trdne osnove za vence. Izdelujemo obroče različnih dimenzij in debelin (premer 18-70 cm).

Ponudbo rastlin prilagajamo trendom, ki se pojavljajo z novo genetiko pri cvetočih rastlinah, grmovnicah in drevnini.

Urejamo in načrtujemo okolje in tako poskrbimo za kar se da prijetno počutje naših strank.

VIRTUALNI OGLED

V primeru, da vam brskalnik na telefonu ne omogoča videza preko celotnega zaslona,

lahko kliknete TUKAJ

2 Dvorjane, Spodnji Duplek 2241, Slovenija

Get Directions
Social Profiles
error: Vsebina je zaščitena!