Background Image
14 Tržaška cesta, Maribor 2000, Slovenija

SPORTNA-OPREMA.SI (KOGA ŠPORT, Vacconda d.o.o.) je podjetje, ki se ukvarja s prodajo opreme in rekvizitov za borilne veščine proizvajalcev DANRHO in KWON. Smo ekskluzivni zastopnik blagovne znamke DANRHO v Sloveniji, ter zastopniki za blagovno znamko KWON.

Ponujamo vse, kar potrebujete za kakovostno in varno vadbo, ter kvalitetno opremljeno telovadnico. Na voljo vam je širok izbor športne opreme in rekvizitov za športne klube, društva in posameznike, tako za sprostitev, rekreacijo in učenje, kakor tudi vrhunsko opremo za tekmovanja. Na naši spletni strani si lahko bolj podrobno ogledate naše izdelke in jih tudi preprosto naročite.

Kvaliteta izdelkov, ki vam jih ponujamo, zagotavlja pošteno vrednost za vložen denar.

Naše poslanstvo

Na trgu smo pozicionirani kot vez med proizvajalci in uporabniki opreme za borilne športe. Športnikom svetujemo pri izbiri ter posredujemo opremo za njihove potrebe tako cenovno, kot v primerni kvaliteti. Želimo, da športniki z dobro in varno športno opremo dosegajo svoje cilje.

Vizija

S svojim delovanjem želimo v prihodnjih letih postati eden vodilnih prodajalcev opreme za borilne športe na področju Slovenije. Z blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo, želimo opremljati večino klubov v Sloveniji.

VIRTUALNI OGLED

V primeru, da vam brskalnik na telefonu ne omogoča videza preko celotnega zaslona,

lahko kliknete TUKAJ

14 Tržaška cesta, Maribor 2000, Slovenija

Get Directions
error: Vsebina je zaščitena!