Background Image

Dijaški dom Drava Maribor

67 Smetanova ulica, Maribor, Slovenija
Pokličite nas + 386 2 234 81 50
| info@dddrava.si

Dijaški dom Drava Maribor se nahaja v neposredni bližini mariborskih srednjih šol in gimnazij ter zagotavlja varno okolje 350 dijakom in dijakinjam.

Nudijo udobne sobe, brezplačno učno pomoč, zdravo in okusno prehrano, računalniško učilnico, mladinsko sobo za družabna srečanja, telovadnico in fitnes, zunanje igrišče, strelišče, biljardnico, knjižnico, glasbeni studio in moderno opremljene glasbene sobe (trije akustični pianini in električni klavir, bobni, kitare, harmonika ter profesionalno ozvočenje).

Skrbijo tudi za strokovno pomoč in inštrukcije (matematika, tuji jeziki, slovenščina). Stiki s šolami in starši omogočajo spremljanje učnega uspeha in doseganje dobrih rezultatov.

V dijaškem domu Drava Maribor stremijo k optimalnemu, celostnemu razvoju vsakega dijaka in dijakinje, zato sledijo naslednjim ciljem:
• omogočiti zdravo ter varno domsko okolje,
• zagotoviti vsem dijakom optimalne možnosti za življenje v veliki skupnosti, poskrbeti za zadovoljevanje njihovih osnovnih potreb ter zagotoviti varnost in osebno integriteto,
• zagotavljati in izvajati želijo kakovosten vzgojno-izobraževalni proces,
• zagotoviti ustrezne pogoje za učenje, nuditi pomoč pri učenju in izpolnjevanju obveznosti v zvezi s šolo,
• nuditi pomoč in oporo dijakom pri prilagoditvenih težavah, v konfliktnih situacijah, osebnih stiskah in težavah,
• razvijati zdrav življenjski slog dijakov, spodbujati ustvarjalno preživljanje prostega časa in s tem ohranjati njihovo fizično ter psihično kondicijo, spodbujati ustvarjalnost dijakov ter zadovoljevanje njihovih specifičnih interesov,
• vzpostaviti pogoje za ustrezne medosebne odnose, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju, upoštevanju osebnostnih razlik, upoštevanju posebnosti in nadarjenosti, strpnosti do različnosti in upoštevanju temeljnih človekovih pravic.

VIRTUALNI OGLED

V primeru, da vam brskalnik na telefonu ne omogoča videza preko celotnega zaslona,

lahko kliknete TUKAJ

V primeru, da vam brskalnik na telefonu ne omogoča videza preko celotnega zaslona, lahko kliknete TUKAJ

67 Smetanova ulica, Maribor, Slovenija

Get Directions
Social Profiles
error: Vsebina je zaščitena!